Kok_7134_web
Renskinn_7151_webINREDNINGSKONSULTATION

Att ta hjälp av en inredare betyder inte att man inte kan själv. Det kan vara tidsbristen och intresset som tryter. Efter att ha bott flera år utomlands, Italien och Österrike, kan jag konstatera att svenska folkets inredningsintresse är utbrett. Vi tillbringar mycket tid inomhus vilket gör att vi vill leva i en härlig miljö. Jag upplever också att vi svenskar håller på med många olika aktiviteter vilket ställer krav på ordning och reda och bra förvaring i hemmet. Ett inredningsuppdrag kan alltså vara litet eller stort. Någon kanske bara vill ha hjälp att möblera om eller skaffa nya textilier. En annan kanske vill göra om hela hemmet. Jag ser som mitt uppdrag att lyfta fram varje projekts fulla potential utifrån kundens perspektiv. Med mig vid din sida slipper du tänka på logistik, inköp och de mer praktiska aspekterna av inredning och renovering.


HOMESTAGING

Homestaging är något som blivit allt vanligare. Det framgår tydligt att en lägenhet som blivit "fixad" inför en försäljning ofta säljs med bättre vinst. Det många kanske inte känner till är att den här tjänsten är avdragsgill. Kostnaden för homestaging får dras av mot vinsten som uppstår vid försäljning, se skatteverket.se


FÖRVALTNING AV PRIVATA FRITIDSBOSTÄDER

Många som har fritidsboende här i vinterparadiset Åre är intresserade av att nyttja allt som byn med omnejd har att erbjuda. Att då först behöva städa och fixa sin bostad, som stått obebodd under lång tid, står inte högst upp på prioriteringslistan. När man jobbat, packat bilen och kört hit till Åre är det skönt om någon tagit hand om städning, handling och annat pyssel som gör det trevligt att ställa in sin väska när man anländer sent på kvällen.


EVENT

Företag vill ofta sätta sin prägel på en konferens, kundträff eller ledningsgruppsmöte o s v. Jag har under min tid i finansbraschen varit med och arrangerat interna konferenser, utbildningar och kundträffar. Vid ett flertal tillfällen har jag varit ansvarig för VIP under Alpina världscupen och Ski-cross världscupen i Åre. Jag har vana att skapa en trevlig miljö samt att samordna olika resurser för ett lyckat event.

Det kan vara ledningsgrupper som kommer hit och vill att allt ordnas för att maximera den positiva upplevelsen under vistelsen i Åre. Chapter No.40 är en del i Fredrik Nyberg AB. Fredrik Nyberg AB är ett företag som erbjuder barn- och ungdomsträning i alpin skidåkning. Företaget erbjuder också banåkning för företag och kompisgrupper.  Vi tillsammans bildar ett komplett program för den kräsna företagaren.

MINA TJÄNSTER


  • Inredningskonsultationer  i privata hem
  • Inredningskonsultationer i offentliga miljöer
  • Kompletta inredningsuppdrag i privata hem
  • Kompletta inredningsuppdrag i offentliga miljöer
  • Homestaging
  • Förvaltning av privata fritidsbostäder
  • Företagsevent

LÄNKAR OCH INSPIRATION

Copyright Chapter No. 40 - Hemsidan gjord av Signerat Wäktare AB