OM

Copyright Chapter No. 40 - Hemsidan gjord av Signerat Wäktare AB

LITE KORT OM MIG

 

Jag är en person som tycker att mångfald är viktigt i livet. Jag bor i Åre med min man Fredrik och våra tre härliga barn. Vi tycker om att vara ute i naturen, antingen i längdspåret eller i slalombacken. Lika mycket som jag älskar naturen och fjället vill jag uppleva storstadens utbud med jämna mellanrum. Mina främsta intressen är familjen, åka längd, besöka storstäder, laga mat och inredning. Jag tycker om att bjuda in vänner på middagar och för mig är det viktigt att få gästerna att trivas. Som mina främsta personliga egenskaper ser jag min kommunikationsförmåga, min känsla för andra människor, att jag lätt smälter in i olika miljöer samt min målmedvetenhet.

 

Naturen är en otrolig inspirationskälla för mig och en symbol för min inredningsstil, dvs - härligt och okomplicerat. Lokala hantverkare låter sig ofta också inspireras av naturen. Min förhoppning och vilja är att mina inredningsprojekt kommer att blandas av gammalt, nytt och lokalt hantverk.

REFLEKTIONER FRÅN ANDRA:

 

"Jag har känt Gabbi i över 20 år och känslan för

detaljer, form, mode, inredning och interiör har varit där hela tiden! Gabbi har koll pä läget - vill man veta

något om designmöbler, loppisfynd, trendfärger

eller mode är det bara att fråga! Den som anlitar Gabbi

för ett inredningsuppdrag kommer inte

bli besviken!"

 

Anna Wäktare, Signerat Wäktare AB

 

”Gabbi har en känsla för estetik och kan skapa ett rum

eller en miljö med få detaljer som formas till en attraktiv helhet. På världscupen har hon med knappa resurser utvecklat VIP-miljöer för bla Bridgestone. De är en återkommande gäst och den atmosfär som Gabbi skapade är en garanterad

anledning till att de väljer att komma tillbaka. Ge Gabbi

en budget, några ledord och en tidsram, så kan hon

trolla i vilken miljö som helst”

 

Karin Stolt Halvarsson, VD World Cup Åre AB